Hai pe două roți!

Brașoveni mari și mici, nu-i așa că mereu v-ați dorit să știți să mergeți pe bicicletă?
Acum dorința voastră poate deveni realitate mai ușor ca niciodată!În cadrul Forumului Orașelor Verzi, Asociația Tot Mai Verde, organizatorii evenimentelor “Masa Critică” și “Parada bicicletelor”, vine în ajutorul tuturor celor ce vor să învețe să meargă pe bicicletă și vă invită la evenimentul “Hai pe două roți!”.
Scopul este să învățăm cât mai multe persoane dornice de pedalat să facă acest lucru. Așadar, vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să pedalăm împreună.Pentru a participa la eveniment nu este necesară experință și nici bicicletă proprie. Noi vă vom pune la dispoziție echipament (avem biciclete începând de la Balance Bike până la biciclete cu roți de 28’’) și persoane experimentate care să vă ghideze pentru a învăța să mergeți pe două roți.Ne vom întâlni pe 10-12 septembrie pe Aleea Tiberiu Brediceanu lângă Centrul de Tineret, după cum urmează: pe 10 septembrie între 14:00 și 20:00, iar pe 11-12 septembrie între 10:00 și 20:00.
La final vom face o tombolă la care participanții la acest eveniment vor putea să câștige bicicleta pe care a învațat să meargă.Nu există taxă de participare și nici formular de înscriere.
Vă așteptăm cu drag pe toți să mergem pe două roți!

Link eveniment facebook : https://www.facebook.com/events/382517346581019

Regulament tombolă : ( format pdf )