Dă învățarea mai departe

În această perioadă în care activitățile noastre, ale tuturor s-au mutat de voie și de nevoie în mediul digital, am simțit necesitatea creării unui mediu online de învățare pentru persoanele aflate în autoizolare, în care participanții să împărtășească din cunoștințele lor celorlalți și să dobandească altele noi.

“Dă învățarea mai departe” oferă oportunități de socializare și dezvoltare a abilităților de comunicare și leadership, familiarizarea cu instrumente digitale precum Zoom, Google Classroom și dobândirea tehnicilor de facilitator. Se va lucra în grupuri de câte 5 persoane, pe durata a 7-a săptămâni, în care fiecare participant va prezenta cunoștințe teoretice și practice dintr-un domeniu ales de el. Ne adresăm cu precădere județelor Brașov, Mureș și Cluj, însă pot participa persoane din orice localitate.

Te-am făcut curios? Intră pe pagina proiectului pentru a afla mai multe detalii și pentru a te înscrie ca participant sau ca și coordonator de grup.
https://www.facebook.com/dainvatareamaideparte.
Proiect câștigător în cadrul programului de finanțare Start ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

#StartONG #Implicareafacediferenta #KauflandRomania #ActforTomorrow

Start ONG https://www.startong.ro

Asociația Act for Tomorrow http://actfortomorrow.ro

Kaufland România https://www.kaufland.ro

Mai multe detalii pe site-ul proiectului https://dainvatareamaideparte.totmaiverde.ro