Dă viată cărții tale a participat la campania „Donează sânge! Şansa la viaţă!”

„Donează sânge! Şansă la Viaţă” este sloganul sub care s-a desfasurat campania de donare de sânge iniţiată de Centrul de Imagistică RMN Diagnostica împreună cu Centrul de Transfuzii şi Crucea Roşie Filiala Braşov, în cadrul proiectelor dedicate Zilei Mondiale a Sănătăţii. Acţiunea a avut loc miercuri, 18 aprilie, la sediul Centrului de Transfuzii Braşov, str. Victor  Babeş  nr. 21.

Campaniei i s-au alăturat mai mulţi parteneri, printre care  Asociaţia „Tot Mai Verde” Braşov.
„Vom mulţumi pentru gestul altruist al fiecărui donator voluntar, cu o carte, la alegere, din cele care vor fi puse la dispoziţie de noi în cadrul evenimentului, cu ajutorul organizatorilor, la Centrul de Transfuzii Braşov”, a spus Iulian Dudiţă, preşedintele Asociaţiei „Tot Mai Verde” Braşov.
Pentru a încuraja actul de donare, dar şi pentru a le mulţumi donatorilor fideli pe lângă pachetul cu  beneficii, toţi donatorii care au trecut miercuri pe la Centru de Transfuzii din Braşov au primit în dar o carte la alegere din cele aproximativ  300 puse la dispozitie de asociatia noastra.

„Ne-am decis să ne implicăm cu proiectul nostru «Dă viaţă cărţii tale!» în această campanie, cu scopul de a încuraja gestul acesta nobil de a dona sânge şi totodată de a-i recompensa pe cei care vin aici şi donează sânge”, a explicat  Roxana Humeniuc (foto), voluntar Asociaţia „Tot Mai Verde”.

sursa: BZB